Etsintäohjeet

Ilmoitusten muokkaaminen

Mikäli haluat muokkausta ilmoitukseesi, tee uusi ilmoituks vanhoilla tunnuksilla, tai lähetä sähköpostitse meille tieto lisättävästä / poistettavast teksistä. Meiliosoite on etusivulla.

Tässä esimerkki siitä, miksi ilmoitusta ei voi itse muokata:  

"upea vauva apinalla Monkeys hyväksyttäväksi
Meidän vauva apinalla apinat ovat vain 2 vasemmalla ja joitakin muutaman viikon vanha. ne ovat viime kaikissa laukausta, hyvä lastenkanssa ja lelut ja muut kodin lemmikit, vastata heidän nimensä ja ovat erittäin viihdyttävä. Rakastaa olla kävellä ympäriinsä
. Nämä vauva apinalla apinat ovat vain 9 viikkoa vanha. Kysy lisätietoja ja nykyisen kuvia. Kopioi osoitteemme kuvaa kuvan ja ota meihin suoraan postitse"
ELI SYYNÄ OVAT MYYNTIYRITYKSET 
Mikäli ilmoitusta voisi muokata, suomenkielentaitoiset tai netin kielitulkkia käyttävät voisivat laittaa ensin feikin ilmoituksen ja muokata sen julkaisemisen jälkeen myynti-ilmoitukseksi.

Meille tulee eniten koiranpentujen myynti-ilmoituksia, jotka on kirjoitettu huonolla suomella. On myös yritetty myydä papukaijojoja ja opiaatteja. Opiaatti-lmoituksessa lueteltiin useita eri vaihtoehtoja ja siinä oli huumejauhopussin valokuva. Sähköpostiosoite oli co.uk. 

Vaikka Suomessa saisi pitää lemmikkinä apinaa, myynti-ilmiotuksia julkaistaisiin muilla sivustoilla.  Ja mikäli ostaa koiranpennun ulkomailta, kannattaa noudattaa viralliaia määräyksiä. Tässä yksi esimerkkitapaus

 


Koirat

Kissat

Muut eläimet

Muita ohjeita

Lisäohjeita