Kotiutunut, Koira, Espoo, Matinkylä (Uusimaa)

Klikkaa kuva isommaksi!

Espoo, Matinkylä (Uusimaa)
07.08.2018, Kotiutunut, Koira
Ruskea yokshirenterrieri
Karkasi valjaista aamupäivällä. Havainnot numeroon
Lisätietoja:

LÖYTYMISESTÄ:

Omistaja kertoi, että pikku karkuri oli juossut yöllä moottoritiellä. Eläinystävällinen maahanmuuttajakaksikko oli autonsa pysäytettyään saanut houkuteltua karkurin autoon.  Googlattuaan kadonneita, miehet löysivät katoamisilmoituksen Karkurit.fi -sivuilta.  Löytäjät olivat soittaneet omistajalle ja tarjoutuneet viemään karkurin kotiin Helsinkiin, vaikka asuvat itse Kirkkonummella.

JK. Pikkunen karkasi hotopaikan pihalla valjaista. Oli varmaan ikävä kotiin ja koska valjaat olivat hieman kesän aikana löystyneet, kun on tullut liikuttua paljon, alkoi jännittävä karkumatka joka kiitos ulkomaalaisten auttajien, päättyi onnellisesti. 

 Eka näköhavainto ennen kuin tiedettiin, keneltä koira oli karannut. Soittajaa kehotettiin ilmoittamaan hätäkeskukseen, josta oli kerrottu, että partio oli lähtenyt jo Länsiväylälle. Partio sai ilmeisesti hätyytettyä pikkuisen pois motarilta, vaikka se ei ollutkaan antanut ottaa kiinni itseään. Seuraava havaintosoitto tulikin sen jälkeen, kun jo tiedettiin keneltä koira oli karannut.  2. Näköhavainto

Ilmoituksen jätti: ylläpito
ID: 55720