Etsintäohjeet

Ilmoituksen siirtäminen kotiutuneisiin

Kun kadonnut löytyy, tai talteenotettu haetaan kotiin, ilmoittaja voi siirtää ilmoituksen kotiutuneisiin kirjautumalla sivuille ja klikkaamalla ilmoituksessa olevaa "merkitse löydetyksi" -tekstiä. Samalla puhelinnumero poistuu.

Itse laitetulle  havaintoilmoitukselle voi tehdä samoin. 

Jos talteenotettu toimitetaan löytöeläintarhaan, kannattaa laittaa meille tieto sähköpostitse, jotta ilmoituksen numero vaihdetaan löytöeläintarhan numeroon.

Itse ei siis voi poistaa ilmoituksia, ja ylläpidossakin vain yhdellä kerrallaan on poisto-oikeus. Joitakin vuosia sitten poisto-oikeus oli kaikilla ylläpitäjillä, mutta kun kerran tuli sama ilmoitus kahdesti, niin kaksi eri ylläpitäjää poisti ilmoitukset samanaikaisesti, kumpikin yhden, eikä jäänyt yhtään ilmoitusta. Onneksi ilmoittajan puhelinnumero oli jo tallella, koska numeroon oli ehditty lähettää etsintäohje. Ilmoittajaan otettiin yhteys ja hän laittoi uuden ilmituksen. 

Jos etsitty löytyy kuolleena, omistaja voi pyytää ylläpitoa poistamaan ilmoituksensa kokonaan. Kaikki eivät halua kuolleena löytyneen ilmoitusta kokonaan pois. Kotiutuneista se tippuu automaattisesti omia aikojaan bittiavaruuteen.  


Koirat

Kissat

Muut eläimet

Muita ohjeita

Lisäohjeita