Neuvontanumero

NÄKÖHAVAINNOT MIELUUMMIN REAALIAJASSA, myös soittamalla, ellei katoamisilmoitusta löydy sivuilta. Ilmoita myös kunnan löytöeläintarhaan!

Saat yhteyden karanneeseen lemmikkiin liittyvissä asioissa soittamalla numeroon 045 1693939. Varmista, että oma numerosi näkyy. ELLEI SOITTOON VASTATA, soita uudelleen.  Voi kysyä myös muista eläimiin liittyvistä asioista. Ellemme osaa neuvoa, ohjaamme oikeaan osoitteeseen.

Ellei puheluun heti vastata, soitamme takaisin heti, kun aika antaa myöten, mikäli soitto on tullut Suomesta. Ota uudelleen yhteyttä, jos sinulle on luvattu lähettää ohjeita tai soittaa takaisin, ellei tekstaria tai soittoa kuulu (kiireellä saattaa unohtua). 

Sivuille jätettyjä ilmoituksia julkaistaan monasti myös yöllä. 
Jos teit näköhavainnon, tarkista, löytyykö netistä katoamisilmoitus. Jos ilmoitus löytyy, soita ilmoittajalle. Ellei numerossa vastata, lähetä ilmoittajalle tekstiviestillä tarkka havaintopaikka. Ellei näkemästäsi karkurista löydy netti-ilmoitusta, eikä siitä tiedetä löytöeläintarhassakaan, kannattaa havainto ilmoittaa netissä.

Otamme havaintoja vastaan myös puhelimitse.  Soittamalla saat yleensä paremmin yhteyttä kuin tekstarilla tai sähköpostilla. 

- Karkurit.fi -ylläpito