Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Puolisensataa varastettua eläintä

Karkurit.fi -sivuilla on  yli 50 varastetuksi ilmoitettua koiraa

Ypäjällä varastettiin to-pe -yönä 29.5.20  tien varressa olevalta laitumelta viikon ikäinen varsa. Vain täysin sydämetön ihminen voi viedä tammalta varsan tai perheeltä  lemmikin.

Karkuteille lähtenyttä koirista osa on kadottajan tietämättä  "uusilla omistajilla." Viime

Aussipentu varastettiin
karkureissulla

keväänä päätyi Pohjanmaan lekeuksilla juoksennellut saksanpaimenkora löytöeläintarhaan. Kun mikrosirutiedot selvitettiin ilmeni, että koira oli kadonnut pari vuotta aikaisemmin Uudellamaalla. Omistaja oli luullut sen menehtyneen karkumatkalla. Hän puhkesi itkuun saatuaan tietää, että rakas perheenjäsen oli elossa ja pääsisi kotiin.

Yksi uusimmista  varkaustapauksista on kavallus: omistaja jätti koiransa huijariparille, joka muutti tuntemttomaan paikkaan. Todennäköisesti pariskunta oli antanut väärät nimitiedotkin.

Nuori nätti poikakissa Kyösti livahti ulko-ovesta aamulla 15.9.2014 (paritalo Helsingin Mellunmäessä), kun omistaja oli

Varastettu Espoossa

lähdöss töihin. Kissa ei ollut vapaasti ulkoileva, eli piha oli varmaan sen mielestä jännittävä
- Haimme kissaa kaikkialta, huusimme, kyselimme, loukutimme, yritimme herkuilla ja istuimme öisin väijyssä, kertoo omistaja.
- Parin päivän päästä minulle soitti prepaid-liittymästä (selvitin) suomea murtaen puhuva nainen Oli ottanut kissan
portailta, kun luuli kulkukissaksi (!!) -Oli sitten kuulemma nähnyt laput, joissa kissaa haettiin ja heitti ulos kodistaan omien sanojensa mukaan. Ei vain kertonut, missä heitti. Eikä kissaa koskaan löytynyt.
- Laajensimme etsintäaluetta. Kiersimme teiden reunukset Mellunmäestä Malmille ja Mellunmäestä Vesalaan, Kontulaan, Vuosaareen ja Itäkeskukseen.Turhaan.

Omistaja on jo luopunut toivosta koska kissan menettämisestä tuli viime syyskuussa viisi vuotta. Hän toivoo ainoastaan, että kissa sai uudessa paikassa hyvän kodin.

Kun helsinkiläinen pariskunta päätti luopua kahdesta pienestä rotukoirastaan, koirille löytyi Tori.fi:n kautta uusi koti. Ne annettiin ilmaiseksi sillä ehdolla, että uusi koti oli pysyvä. Eipä ollutkaan. Toinen pikkukoira päätyi Kurikassa sijaitsevaan löytöeläintarha Käpälämäkeen.  Milrosirun avulla jäljitetetyt koiristaan vapaaehtoisesti luopuneet omistajat olivat ihmeissään kuultuaan, että karkuria oli jo tarhalta kysellyt nainen, jolle koira oli myyty uudesta, "pysyvästä" kodista.

Alkuvuodesta 2017 Helsingin linja-autoasemalla kantokoppineen varastettu kissa oli viety Viikkiin pari viikkoa varkauden jälkeen. Omistaja ei tiedä varkaan henkilöllisyyttä, koska ilmeisesti kissa oli toimitettu Viikkiin löytökissana.

Helsingin Kannelmäessä asuva kissanomistaja päästi sisäkissansa kerrostalopihalle jalottelemaan. Kissa katosi jo samama päivänä. Katoamisilmiotuksessa luvattiin palkkio sen löytymiseen johtavasta tiedosta. Kolmen kuukauden päästä suomea murtaen puhunut rouva soitti Espoosta ja kertoi kissan olevan hänellä. Kannelmäkeläisrouva haki kissan kotiin ja maksoi löytöpalkkion. Hän arvelee, että joku espoolasnaisen tuttu olisi kuskannut kissan Espooseen. Kun se alkoi voimaan huonosti ja pissailemaan pitkin huushollia, halusi "uusi omistaja" päästä siitä eroon. Ei tarvinnut viedä eläinlääkäriin, sai löytöpalkkion ja voi jäädä odottamaan kissatoimitusta.

Vili joutui velkojien pelonappulaksi

Kissa löysi uuden "omistajan"

Koirat hälyttivät apua