Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu
Kotiutunut Koira
Lappeenranta (Etelä-Karjala)
17.10.2019

Omistajan kertomaa lokakuun toiseksi viimeisellä viikolla:
"Venäjän puolelle karannut norjanharmaanarru Sani on Viipurissa, yksityisellä eläinklinikalla, ja hänet sinne toi nainen, joka oli löytänyt hänet tieltä, yliajettuna. Käsitys on tällä hetkellä, että rekka ajoi ylitse Säkkijärvellä, sillä seurauksella että lonkka murtui ja tassu samalta puolelta. Samassa aivotärähdys ja pieniä muita ruhjeita.

Sani löytyi klinikalta Georgijn hienon taustatyön jälkeen. Hän oli edellisenä päivänä käynyt kyselemässä Sania kuvan kera kyseisestä paikasta. Ja kun koira tuotiin, vastaanotto virkailija muisti edellisen päivän kyselijän.

Nyt tilanne on se että voimia kasaillaan, koitetaan saada koira vähän palautumaan viikon reissusta, ja odotellaan maanantaihin kun ortopedi katsoo milloin leikataan ja miten leikataan. Annoin luvan leikata koiran Viipurissa, vaikutti ihan asialliselta klinikalta ja luotan heidän hoitavan homman maaliin tyylikkäästi.

Tilanne on vakaa ja koira hieman piristymään päin, tänään sani sai tutun vierailijan klinikalle ja irtosihan sieltä sentään semmoinen normaali Sanimainen pöljä hymy 😍

Koiruus siis ehkä ensi viikolla palautuu Suomeen, kunhan ensin leikkaus on tehty ja siitä heräilty."

**KOTIUTUNUT VIHDOINKIN**

id: 63925