Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu
Kadonnut Kissa
Jyväskylä
17.09.2014

Täysin musta kissa, pitkäkarvainen ja mahdolliset pennut

RAUTPOHJASSA.... KYLLÖNMÄESSÄ *karkasi syyskuun alussa * Täysin MUSTA kissa jolla on pitkä karva, pienikokoinen, kissa. Joka on kiltti , ei tajua raapia eikä purra. Tottelee nimeä Nuppu ja itse, kun matalaksi menee ja kädellä ""leikkien että ois "jotain herkkupalaa" tulee mielellään vieraiden luo kun hokee nimeä ja hiljaa lähestyy. Helppo saada kiinni kun on kiltein kissa maailmassa, mutta nopea karkaa. Voi myös liikkua; KESKUSSAIRAALAN PUOLELLA tehtaasta/ MYLLYJÄRVEN/ HIPPOS/KYPÄRÄMÄKI /LAAJAVUOREN "Seuduilla" jne...! Eniten VALAJAKADULLA nähty jossa karkasi, menee usein RAUTPOHJAN TEHTAAN puolelle...Valajankadulla.

Apua tarvittaisiin nopeasti kun yli viikko sit nuppu oli vielä TIINEENÄ mutta nähty usein VALAJANKADULLA ja HIPPOKSELLA nyt lähiaikana. TAI minne kerkee, HUOLI on siksi suuri että jos nuppu on SYNNYTTÄNY ja PENNUT on jossain vielä mahassa, mutta LUULTAVSTI"" syntyneet, että saataisiin NUPPU KOTIA PENTUJEN kanssa apu olisi Ystävällistä ja Erittäin kiitollisia jos LÄHELLÄ asuvat tai HEIDÄN LÄHEISIT laittasivat sanan kiertää ja auttaa, Apua olen saanut jo Ihanilta naapureilta, mutta eri aikoihin nähty eri puolilla ja Nopea juoksee. Jos SAISI PENNUT VIELÄ PELASTETTUA. Nuppuakin itseään kaivataan kotiin.

---Kiitos etukäteen ketkä voivat auttaa eri tavoin asiassa---

T;Nupun omistajat ja pieni tyttökin kaipaa NUPPUA (Ja Toivoen pentuja Kotiin valajankadulle) puh; 046-5742099 (ja 046-5925753 siihen mieluiten vaan txt ellei puhelimesta tavota).

046-5742099, 046-5925753

id: 23073