Etsintäohjeet

KADONNEEN KOIRAN ETSIMINEN

Ensisijaisen t ä r k e ä ä

- On ilmoittaa katoamiskunnan katoaminen löytöeläintarhaan ja nettiin mahdollisimman pian. 

- LAITTAA PUHELIMEEN KOPUTUS! Havainnontekijästä / talteenottajasta on turhauttavaa soitella numeroon, joka on jatkuvasti varattu!! 


ETSI TUTULLA KAVERIKOIRALLA!

Kadonnutta koiraa, koiraan tottunutta kissaa ja perheen kilpikonnaa voidaan jopa tuloksellisesti etsiä yhdellä omista koirista tai  tutulla naapurin koiralla.  Etsikää vain yhdellä koiralla, sillä kaikkein viisaimmalla ja tutuimmalla.

Tärkeää on, ettei etsimään lähtevällä koiralla ole ollut katoamishekellä etsittävän kanssa riitaa! Kun kadonnut löytyy, voidaan etsivä kaverikoira päästää esim. pitkässä liinassa lähelle karkuria. Vieraalla koiralla etsiessä on jäätävä etäälle.


Kadonneen kissan etsiminen

Jos kissa karkasi muualta kuin kotoa, ethän kerro tarkkaa karkaamispaikkaa ilmoituksissa, ettei sinne mene ihmisiä pelottamaan koiraa muualle, koska se tulee karkaamispaikkaan takaisin jos vain voi.

LAITTA PUHELIMEEN KOPUTUS! Havainnontekijästä / talteenottajasta on turhauttavaa soitella numeroon, joka on jatkuvasti varattuna!! 

Kun kissa on kadonnut, eikä se tule kutsumalla, jätä pihalle, kerrostalossa yön ajaksi alimman parvekkeen alle:


Ilmoituksen jättäminen Karkurit -sivustolle

Ellet ole aiemmin rekisteröitynyt, klikkaa REKISTERÖIDY -linkkiä
ja täytä siellä olevat laatikot. Tunnukseksi voi valita vaikkapa oman etunimesi. Muista painaa salasana mieleesi, jotta muistat sen, kun seuraavalla kerralla käyt karkurit-sivuilla.

(Kirjautuneena voit kommunikoida muiden ilmoittajien kanssa pikaviesteillä)

Muista myös valita valikosta ilmoituksen tapahtumapäivämäärä.