Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Omistajaansa Helsingin asematunnelissa odotellut koira katosi

Jos yhdistää kauppareissun ja koiran ulkoiluttamisen saattaa käydä niin, että joutuu lähtemään ilman koiraa kotiin. Helsinkiläinen koiran omistaja kiinnitti koiransa Helsingin asematunnelissa kaupan eteen. Kun omistaja oli tehnyt ostoksensa ja palasi ottamaan koiransa, se oli varastettu. Tästä tapauksesta on useita vuosia, mutta aina välillä pikkukoiran kohtalo mietityttää. Omistajan puhelinnumerokaan ei ole enää vuosiin ollut käytössä.

Pieni ressukka varastettiin

Omistaja näki kaupan lähellä miesporukan. Hän meni kysymään porukan jäseniltä, oliko joku heistä kiinnittänyt huomita kuka vei hänen koiransa. Miehet puisteliva päätään ja jatkoivat juttujaan.

Surumielinen omistaja etsi ja kyseli pikku koiraansa asematunnelissa ja rautatieasemalla näkemiltään ihmisiltä. Kotiin päästyään hän laittoi ilmoituksen karkurit.fi -sivuille.

Pari päivää myöhemmin perhoskoiran omistaja sai puhelun naiselta, joka kertoi nähneensä kateissa olevan perhoskoiran Helsingin linja-autoasemalla. Epämääräisen näköinen pariskunta oli kaupitellut koiraa kirkkaassa päivänvalossa samana päivänä jona koira oli varastettu. Kenellekään ei tullut mieleen soittaa poliisia paikalle ja teeskennellä ostajaa kunnes poliisi saapuisi.

Kun koirasta tuli myöhemmin uusi havaintoilmoitus, omistaja kävi vakoilemassa Hyvinkäällä kaupunginosassa, jossa se oli nähty. Hän oli kysellyt koiraa havaintoalueen kaupan kassalta, jätti kauppaan varkausilmoituksen koirasta ja lähti kotiin. Lähistöllä asuvat koiran "uudet omistajat" olivat varmaankin nähneet katosmisilmoituksen kaupan seinällä. Koiraa tuskin niillä mailla nähtiin sen jälkeen.

Emme olleet enää koiranomistajan Hyvinkäällä käynnin jälkeen puhelinyhteydessä. Ehkä hän jäi eläkkeelle tai jotain muuta tapahtui, koska numerokin lakkasi lopulta toimimasta. Koiraparka, jolla oli ollut varmaan hyvä elämä, jäi tuntemattomien käsiin.

Jos epäilee oman varastetun lemmikkinsä olevan määrätyssä paikassa, on oltava olla kärsivällinen. Pitää käydä useana päivänä vakoilemassa, eikä missään nimessä jättää alueelle katoamisilmoituksia. Jos vakoilureissulla näkee koiransa, soitto 112, josta lähetetään poliisi paikalle. Omistaja ei voi alkaa rettelöimään, eikä missään nimessä kertoa että hän on koiran omistaja. Viisainta on poistua kauemmaksi ja tarkkailla minne koiraa kuljetetaan. Kuitenkin siten, ettei koira huomaa.

Edelleen moni jättää perheenjäsenensä varkaitten armoille. Koiria ja kissoja varastetaan myös karkureissuilla ja huijataan kasvattajilta.

Varastettuja