Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI - Kadonneitten lemmikkien asialla vuodesta 2003.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Perhoskoira vietiin Helsingin asematunnelista

Omistaja kiinnitti koiransa Helsingin asematunnelissa sijaitsevan kaupan eteen, kun hän meni tekemään ruokaostoksia. Koiraa ei ollut enää kaupan edessä, kun omistaja tuli ulos.

Yhä kateissa

Perhoskoira oli nähty Helsingin linja-autoasemalla. Ihmiset olivat katselleet päältä, kun epämääräisen näköinen pariskunta

kaupitteli sitä kirkkaassa päivänvalossa. Kenellekään ei tullut mieleen soittaa poliisia paikalle ja teeskennellä ostajaa, kunnes poliisi saapuisi. Omistaja sai tiedon kaupustelijoista vasta pari päivää myöhemmin. Perhoskoiraa ei koskaan löydetty. Sen varkausilmoitus löytyy edelleen Karkurit.fi -sivuston linkeistä. Omistajan puhelinnumero ei ole enää käytössä. Hän jäi pian varkauden jälkeen eläkkeelle.

Kun koirasta tuli myöhemmin uusi havaintoilmoitus, omistaja kävi vakoilemassa Hyvinkäällä seudulla, jossa se oli nähty.  Hän kertoi kyselleensä koiraa havaintoalueen kaupan kassalta, jätti kauppaan ilmoituksen koirasta ja lähti kotiin. Lähistöllä asuvat koiran "uudet omistajat" olivat varmaankin nähneet katosmisilmoituksen. Koiraa tuskin niillä mailla nähtiin sen jälkeen.

Jos epäilee oman varastetun lemmikkinsä olevan jossain, täytyy olla kärsivällinen, käydä paikalla useana päivänä vakoilemassa, eikä jättää mahdollisen varkaan kodin lähelle katoamisilmoituksia.

Edelleen moni jättää perheenjäsenensä varkaitten armoille. Koiria ja kissoja varastetaan myös karkureissuilla ja huijataan kasvattajilta.

Varastettuja

Koirat hälyttivät apua