Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Seniorkissa löydettiin viime tipassa

Muistakaa ilmoittaa lemmikkienne katoaminen paikalliselle löytöeläintarhalle ja laittakaa katoamisilmoitukset faceen ja karkurit.fi:hin.

Raahessa löytyi 29.11.23 kesästä asti kateissa ollut sisäkissa Veera, joka laihtui katoamisaikana parikiloiseksi. Kaikeksi onneksi Veeralla oli siru, joten omistaja sai heti löytymistiedon ja pääsi viemään Veeran eläinlääkäriin.

Myös isokokoinen Kalle-kissa oli Raahessa karkuteillä. Kallekin oli karannut kesällä, mutta se osasi pyydystää ruokansa. Kylmän tultua Kalle halusi tulle löydetyksi ja se päätyi Raahen Löytöeläinkodille. Kallen karkaaminen ja siruttomuus oli ilmoitettu Raahen Löytöeläinkotiin. Omistaja tavoitettiin 30.11. Päivä oli sama, jona. Kalle-poika löytyi.
 

Veera löytöpäivänä

Veeran löytyminen ja kotiutus

"Saimme eilen puhelun, että eräällä hallilla on loukkaantuneen oloinen kissa ja meidän työntekijät lähtivät ottamaan kissaa kiinni.

Kissa oli todella kurjassa kunnossa, painoa hieman yli 2 kg, nälkiintynyt, likainen, kuivunut, kylmettynyt ja ei jaksanut tullessa pitää päätäkään pystyssä.
Murua rinnan alle ja sirun tsekkaus, löytyi ja on rekisteröity!
Pian omistaja jo soittikin, kissa oli karannut kesällä ja on jo seniori. Sisäkissa, ei varmasti olisi enää kauaa selvinnyt tuossa kunnossa.
Kissa pääsi eläinlääkärikäynnin jälkeen kotiin.
Tänään kisun vointi on ollut jo parempi.

Valtava kiitos löytäjälle!

Ethän sulje silmiäsi, vaan auta hädässä olevaa. ❤️"
Raahen Löytöeläinkoti

Kommentteja:

Kerrankin ikävästä aiheesta lukiessa mielen valtaa kiitollisuus ja ilo🥰

Luojan kiitos. Hyvät, rakkaat pelastajat olivat taas asialla, ja suloinen kisu pelastui. 🐈‍⬛♥️🙏KIITOS AUTTAJAT. 🌹🌹🌹🌹👱Varmaan omistajakin on iki onnellinen, ja myös ihana kisu 🐈‍⬛