Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu
Kadonnut Kissa
Loimaa (Varsinais-Suomi)
02.08.2020

Leikattu, sirutettu naaraskissa. Lähtenyt kotoa vieraan kissan lähireviirille tultua, ensimmäisen kerran varhain keväällä. Oli poissa 7 viikkoa. Kotiutui kuukaudeksi. Oikea jalka aristava, hoidettu sitäeläinlääkärin ohjeen mukaan. Koska halunnut olla päivät ulkona, yöksi tullut aikaisemmin huutelemalla sisälle yöksi. Oli kuukauden sisäkissana, mutta "heikkona hetkenäni raotin ikkunaa..."
Ei saapunut kotiin. Luonteeltaan arka, noin 10 vuotta sitten seikkaili ja etsi ruokaansa keskenkasvuisena. Jäi alueelle, sai ruokaa varoi joutumasta kiinniotetuksi. Vähitellen alkoi kesyyntyä, teki neljä pentua. Loukutettiin ja leikattiin kun pennut olivat löytäneet kodin. Leikkauksen jälkeen sisäoloissa alkoi kesyyntyä lisää. Todennäköisesti ollut joululahjakissa joka oli jätetty asutulle alueelle. Ei kestänyt lasten ääntä, eikä siedä vieläkään lapsia. Selvinnyt auton alle jäämisestä, pahasta kuivumistilanteesta. Toivottavasti on vielä hengissä ja selviää kotiin. Omistajalleen osoittanut syvää kiintymystä sisälle tultuaan nukkumalla samassa sängyssä, kainalossa tai rinnan päällä. Oikea puskutraktori.
Ulkonäkö: Mustaselkäosa jatkuu hännän loppuun. Kyljissä ruskean oloiset raidat pyöreän oloist harmaassa. Vatsa ja etujalat valkoiset. Värit: Musta, harmaa, valkoinen ja ruskeaa korvien lähistöllä. Kaunis.

040 8238027

id: 67767