Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Autokolarissa ollut kissa

Mikäli kolariauton kyydissä ollut kissa selviää pelkällä säikähdyksellä, se yrittää ensitöikseen etsiä kotiaan. Huomattuaan, kodin olevan liian kaukana, kissa kääntyy ympäri ja etsii kolaripaikan lähellä olevasta maastosta turvapaikan. Tässä vuosia sitten sattunut tapaus kissan omistajan kertomana.  

Kati-kissa karkasi Lahdessa elokuun alussa auto-onnettomuuden yhteydessä. Eilen sunnuntaina 25.9. saimme sen kiinni, loukulla, noin 300 m auto-onnettomuuspaikasta. Kati on taas kotona Helsingissä, laihtuneena mutta muuten hyvässä kunnossa, ei haavoja eikä arpia tms. Seuraa emäntäänsä (Sini, 13 v) kuin hai laivaa, ja pörisee tyytyväisenä. Äkkinäiset äänet säikähdyttävät.

Osasimme etsiä oikeasta paikasta, koska eräs lenkkeilijä ilmoitti nähneensä Katin kolmisen viikkoa sitten metsässä lenkkipolun varressa. Kävimme paikan päällä etsimässä, kuulimme jopa surkeaa kissannaukumista, mutta emme nähneet kissaa. Ajattelimme, että niillä kulmilla (metsää, ei pahemmin taloja eikä yhtään maalaistaloa) se todennäköisesti etsii suojaa läheisestä ladosta, vaikka siellä ei viljaa eikä hiiriä olekaan. Keskityimme siis ladon tienooseen. Päättelymme osui siis oikeaan. 

Hankimme loukun, ja yritimme houkutella Katia ruualla loukkuun. Se nähtävästi kävi jo aiemmillakin pyydystyskerroilla loukulla, mutta loukku ei lauennut. Laukeamismekanismia piti muuttaa herkemmäksiLöytöpalkkio menee lenkkeilijälle, jonka soiton ansiosta löysimme Kati-kissan.

Katin omistaja