Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Etsintä Seinäjoella

Ajokoiraa muistuttava seropinarttu katosi marraskuuss 2018 Seinäjoen Kasperissa K-marketin edestä. Koiran koti on 30 kilometrin päässä Peräseinäjoella.

Myymälän eteen ostosten ajaksi kiinnitetty narttu oli tempaissut sen verran voimakkaasto, että sen liivissä ollut kiinnitys oli pettänyt. Kun omistajaperheen poika tuli kaupasta, ei koiraa näkynyt missään. Ensimmäinen ajatus oli, että joku oli vienyt kiltin nartun mukanaan.

Mitään tietoja koiran olinpaikasta ei saatu moneen tuntiin. Alkoi vaikuttaa siltä, että narttu oli ehkä varastettu. Lopulta

Seinäjoen Kasperin karkuri

tärppsi. Omistajan entinen työkaveri oli nähnyt katoamisilmoituksen ja soitti Seinäjoen teollisuusalueelta havainnon. Etsijäkoiranomistaja  Anne Kurunsaari oli juuri saapunut katoamispaikalle ja aikeissa lähteä koiransa Ruutin kanssa kadonneen jäljille.

Anne ajoi teollisuusalueelle, jossa Ruuti ilmaisi karkurin. Omistajien saavuttua alueelle, karkuri piilotteli pysäköityjen rekkojen takana. Kun perheen tytär jutteli sille rauhallisesti niitä näitä, koira hiippaili lopulta tytön luokse.

Anne ja Ruuti olivat siinä vaiheessa jo matkalla kotiin Lapualle.

MA

Katoamisilmoitus