Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Etsintäkuulutus

Tampereella omistajan silmien alta varastettu koira oli pitkällä miehellä ja miestä huomattavasti lyhemmällä naisella. Omistaja sai tietää havainnosta vasta jälkijunassa.

 

Sulo varastettiin kesällä 2016.
Sen nimi voi olla vaikka Hertta.
Sukupuoli ei karvoituksen alta erotu.

Torstaina 2. kesäkuuta 2016 katosi Emil Aaltosen puistossa Tampereella valkoinen, alle vuoden ikäinen mittelspitzuros.Yksi hajamielisyyden hetki, ja omistaja huomasi fleksitaluttimessa kiinni olleen koiransa kadonneen.  Omistaja meni paniikkin, eikä muista selvästi mitä sen jälkeen tapahtui.  Katoamishetkellä puistossa oli paljon auringonottajia.  Koiran omistaja istui penkillä muun väen seassa ja uros makasi

puoliksi penkin alla.  Muuan samana päivänä puistossa ollut tamperelaispariskunta oli huomannut puistossa valkoisen pitkäkarvaisen koiran, joka oli ollut vaalean, hoikan naisen ja lähes parimetrisen, laihan miehen mukana. Vaaleanpunaisiin bikineihin pukeutunut puolipitkätukkainen, vaaleahiuksinen nainen oli miestä huomattavasti lyhyempi. Tummaan t-paitaan pukeutunut mies talutti fleksillä valkoista koiraa, joka hangotteli vastaan.  

Pari pitäisi tavoittaa, jotta selviäisi, omistavako he kuvatunlaisen koiran. Eivät ainakaan ole itse ottaneet poliisiin yhteyttä puhdistaakseen maineensa, vaikka todennäköisesti jo tietävät, että heitä etsitään. Nainen voi tietenkin värjätä tukkansa, mutta mies ei ainakaan muutu millään taikakeinolla lyhyeksi. Onko saman näköisiä ihmisiä näkynyt naapurissasi?  Omistaja on elokuussa antanut Iltalehdelle haastattelun jossa hän kertoi, että irrallaan liikkunut mittelspiz oli jäljitetty Tampereen Hallilaan. Varaspari voi asua Hallilassa tai viereisessä Hervannassa, jossa koira oli Fb:n mukaan nähty juoksevan irrallaan.

Varkausilmoitus Karkurit.fi:ssä

Maija Ankkuri