Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Miksi oman ilmoituksen tekstiä ei voi muokata?

Kysymys: "Miksi karkurit.fi -sivuston ilmoitukset tarkastetaan ennen julkaisemista, ja miksi ei omaa ilmoitusta pääse jäkikäteen muokkaamaan?"
Vastaus:  Jotkut yritteliäät laittavat sivuille myynti-ilmoituksia.
Jos ilmoitustaan voisi itse muokata, olisi katoamisilmoitus helppo muuttaa myynti-ilmoitukseksi.

Meille tulee usein käännösohjelmalla kirjoitettuja koiranpennun myynti-ilmoituksia.  Kissan katoamisilmoituksessa on ollut jopa pieni muovinen huumepussi, samanlainen, joita nähdään television poliisisarjoissa.. Ilmoitus oli lähetetty Englannista puhelinnumeroineen ja sähkpostiosoitteineen. 

Alla teksi, jolla yritettiin kaupitella opioideja. Ilmoituksen julkaiseminen ei liene kielletty, koska myyjän yhteystiedot on poistettu.

"30.09.2012
Kadonnut
Kissa

Steroidit, anaboliset, särkylääkkeitä, unilääkkeitä, TUTKIMUS KEMIKAALIT ja tabletit MYYTÄVÄNÄ Luotettava valmistaa ja toimittajat kemiallista tutkimusta tuotteiden maailmassa. Meidän Toimitus on 100% turvallinen ja kätevä. Olemme valmiita myymään vähimmäismäärät ja suuret toimitukset tuotteemme maailmanlaajuisesti. Alla on luettelo joistakin tuote xanax Valium Ambien (Zolpidem, Stilnox) Loratsepaamia (Ativan) Klonatsepaami (Rivotril) Nitrazeoam (Nipam) Bromazepam (Lexotan) Apaurine (sininen Valium) aderall yleinen: Adderall xr kodeiini Demerol (meperidine HCl) Caps diatsepaamin dilaudid Soma-generic- ketalar injektio Ritalin flexeril (cyclobenzaprine) - Merck tabs hydrocodone 1 roxicodone (lääkärit tc) klonatsepaami (Klonopin) fentanyyli tuotenimi: DURAGESIC ® laastaria laatikko OxyContin metadoni Seconal (kemiallinen nimi-sekobarbitaali) oksikodoni-APAP (wattson Labs) vailum cialis vicoprofen (yleinen: hydrocodone-ibuprofeeni) hydrocodone-ibuprofeeni (tuotenimi: vicoprofen) Suboxone Subutex Jos olet kiinnostunut, me lainata sinulle parhaiten voit YHTEYTTÄ"

Myös apinoiden ja eksoottisen lintujejen myynti-ilmoitukset on karsittu pois jo ennen julkaisua, eikä vain siksi, että . 
apinoiden tuonti Suomeen on laitonta.