Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Neliviikkoinen koiranpentu varkaille Pohjanmaalla

Nuori pariskunta varasti Seinäjoella neliviikkosen koiranpennun. Kasvattaja oli ilmoittanut myynnissä olevista koiranpennuista Keltaisen Pörssin ilmaisilmoituksella.

Pennuista kiinnostuneen nuorehkon, tumman pariskunnan kastattaja tapasi Seinäjoen Lidlin luona sen jälkeen, kun tapaaminen oli sovittu puhelimessa. Arvaamatta, että parilla oli juonet mielessä, kasvattaja johdatti pariskunnan kotiinsa pentuja katsomaan.

Asunnossa pariskunta oli varaavinaan kaksi pentua, joista tehtiin kirjallinen sopimus, koska pennut eivät olleet vielä luovutusiässä. Nainen allekirjoitti sopimuksen, mutta hänellä ei ollut edes varausmaksua antaa.

Nainen ja mies viipyivät asunnossa noin puoli tuntia. He yrittivät anoa pentuja mukaansa, mutta kasvattaja kieltäytyi. Vasta, kun pari oli poistunut,  kasvattaja ja hänen kämppiksensä huomasivat, että yksi pentu puuttui. Pariskunnan matkaan joutunut pentu olisi ollut luovutusiässä vasta kolmen-neljän viikon kuluttua.

Pariskunta jätti prepaid-puhelinnumeron. Kun siihen soitettiin, puheluun vastannut nainen väitti, ettei hän varastanut pentua.

Varastettu chihupentu löytyi ratsiassa