Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI - Kadonneitten lemmikkien asialla vuodesta 2003.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Pariskunta varasti bokserin Mikkelissä

Mikkelissä varastettiin uuden vuodenaattona 2009 urosbokseri, jota ei ole vieläkään löydetty. Koiran löytänyt pariskunta varasti sen. Koirasta on ollut tieto myös rotuyhdistyksen sivulla.

Omistajat etsivät urosta, mutta eivät löytäneet sitä. Vasta päivänvalossa selvisi, että koiran lumeen painuneet tassunjäljet johtivat maantielle, jossa ne katosivat ikäänkuin ilmaan.
 

Hävyttömät varkaat veivät

Uudenvuoden jälkeisenä maanantaina saatiin tassunjälkien katoamiselle selitys, kun bokserin aattoiltana nähnyt mies pöo bongannut katoamisilmoituksen ja soitti koiran omistajalle.
- Mies kertoi nähneensä kuinka noin kolmikymppinen, mustalla tila-autolla liikkeellä ollut suomalaispariskunta oli poiminut koiramme autoonsa, , kertoo kadonneen bokserin omistaja.
-Nainen oli sanonut ilmoittavansa koirasta löytöeläintarhaan.

Nainen valehteli. Koirasta ei ilmoitettu löytöeläintarhaan, eikä sitä koskaan sinne viety. Samalla tyylillä on koiria varastettu tien päältä ennenkin. Muun muassa Helsingissä varastettiin uroscollie, jonka katoaminen kesällä 2003 vaikutti karkurit.fi -sivujen perustamispäätökseen, nostettiin epärehellisten ihmisten autoon moottoritieltä Helsingissä.  Collie katosi varkaiden matkaan, samoin kuin Mikkelin bokserikin.  

Tottakai autoon voi ja pitääkin poimia karkurikoiria, mutta. rehellinen ihminen laittaa koirasta talteenottoilmoituksen nettiin ja ilmoittaa löytöeläintarhaan. Epärehellinen pitää koiran itsellään tai myy sen eteenpäin, eikä
ilmoittele minnekään.

Silminnäkijä oli saanut sellaisen käsityksen, että koiravarkaat olivat olleet ulkopaikkakuntalaisia.
- Hyvä koiratuntemus heillä oli, koska tiesivät rodun ja uskalsivat ottaa lihaksikkaan ja näyttävän uroksen
autonsa etupenkille.

Ellei tunne rotua, ei välttämättä eroita boksereita toinen toisistaan, mutta ihminen jolle rotu on tuttu, huomaa pienimmätkin yksityiskohdat ja sen, miten miten ruskean turkin valkoiset merkit erottuvat koiran turkissa.

Varkausilmoitus oli ainakin jonkin aikaa mtös rotusivustolla. Koiraa ei ole löytynyt.

Kuva: Omistajioen kotialumi
Teksti: Maija Ankkuri