Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Parvekkeelle lykätyt koirat hälyttivät naapurit

Suomalainen uskoo rehellisyyteen, eikä huomaa, vaikka naapuriin ilmestyisi varastettu koira, ei vaikka varkaudesta kerrottaisiin radiossa ja koiran omistajaa haastateltaisiin telvisiossa. Vaikka tästä tapauksesta on jo aikaa, se osoittaa miten helposti meiltä jää huomaamatta se mitä ihan lähellämme tapahtuu.

Itä-Helsingin ja Vantaan laitamilta varastettu isännältään ulkoilutilanteessa karannut labradorinnoutajauros Ossi oli joitakin viikkoja kateissa. Ossi löytyi, kun se metelöi kahden koiran kanssa parvekkeella. Ossin varastanut pariskunta oli lähtenyt perjantai-iltana jonnekin ja koirat oli lykätty parvekkeelle.

Ossin omistajien naapurissa asunut toimittaja Taina West kertoi koiravarkaudesta radio-ohjelmassaan. Lisäksi Ossin isäntää haastateltiin televisiossa. Ohjelmiin oli laitettu paljon toivoa, mutta ne eivät tuoneet Ossia takaisin. Onneksi Ossi ja kumppanit huomasivat itse, ettei kaikki ollut ihan kohdallaan.

Kolme haukkujaa parvekkeelta huostaan ottanut poliisi vei koirat Viikin Löytöeläintaloon. Yhden sirunumero täsmäsi labradorinnoutaja Ossiin, joka oli ollut kateissa joitakin viikkoja. Ossi oli karannut talutustilanteessa ja nähty sen jälkeen nuorella naisella ja miehellä. He olivat luvanneet viedä koiran löytöeläintarhaan. Pitivät sen kuitenkin itse.

Hoikistunut Ossi riemastui valtavasti nähdessään isäntänsä ja emäntänsä.
- Itsellä oli mielessä, että tunteekohan se enää, mutta kyllä tunsi! Ja oli kamalan nälkäinen. Nukkui loppuyön ihan kuin tukki ja on selvästi tyytyväinen. Olo on ihan hirmuisen helpottunut, mutta koko ajan on vielä mielessä, minne kaikkialle pitää ilmoittaa ja mitä kaikkea pitää tehdä, kertoi Ossin isäntä jälkikäteen.
- Ossin tapaus oli sellainen, että sitä ei enää haluaisi koskaan läpi käydä. Mutta vieläkin lämmittää se avun määrä mikä saatiin tutuilta, puolitutuilta ja tuiki tuntemattomilta ihmisiltä. Vielä löytyy pyyteetöntä auttamisenhalua tästä välillä ei niin mukavasta maailmasta.

Ossin varastanutta paria odoteltiin muutaman kuukauden päästä turhaan Vantaan käräjäoikeuteen. Istuntoa jouduttiin lykkäämään koska syytetyt eivät tulleet paikalle. Emme seuranneet tapausta loppuun asti, joten emme tiedä, ilmestyikö pariskunta seuraavaan käräjäistuntoon.

VARASTETTUJA KISSOJA, KOIRIA JA PONI

Karkurit.fi ylläpito