Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Viltsu kidnapattiin ja heitettiin kuolemaan

KUKA VIHASI KISSAA JA/TAI SEN OMISTAJAA NIIN PALJON, ETTÄ TEKI KAMALAN HIRMUTEON?!

Pitäjänmäkeläisen Tutteli Hammermanin Viltsu menehtyi julmalla tavalla. Viltsun kaulassa oli jäljitin. Kun kissa katosi, ei jäljittimestä ollut muuta apua kuin se, että omistaja huomasi kissan olevan kaukana.

Joku vihamielinen oli napannut Viltsun 7.6.2022. Kiinnioton jälkeen kissa kuljetettiin Helsinki-Tampere moottoritietä pohjoiseen ja nakattiin Nurmijärven kohdalla asfalttiin. 

Moottoritieltä pitkin ajanut naishenkilö näki Viltsun makaamassa motarilla ja palasi toista kaistaa katsomaan tarkemmin. Viltsu ei ollut enää elossa. Sen päässä oli vaurio ja yksi jaloista oli murskana.  

Jos näit kun Viltsu kidnapattiin tai ajoit Nurmijärven kohdalla moottoritiellä, kun se heitettiin autosta, ota poliisiin yhteys sähköpostitse: vihjeet.helsinki@poliisi.fi  tai soittamalla 0295 417 931. Tutkintanumero on: 5500/R/28422/23.

Ilkityön aikoihin muuan koiranomistaja oli väittänyt alueen FB-sivulla Viltsun uhitelleen hänen koiralleen.  Ilkityön kohteeksi joutuneen kissan omistava Tutteli ei voi käsittää tapahtunutta koska Viltsu pelkäsi ja väisti koiria.    
–  Viltsu tunnettiin hyvin ja sillä oli paljon ystäviä, myös koiranomistajia, jotka ovat murheen murtamia ja kauhuissaan kissan kohtalosta ja ihmisten julmuudesta.
– Iltaisin Viltsu katseli sylissäni televisiota ja makasi vatsani päällä, kun luin sängyssä, Tutteli muistelee ja kertoo, että Viltsu-nimen hän antoi kissalleen, koska kissaa kutsuttiin Pohjanmaan syntymäkodissaan villasukaksi.

Teksti Maija Ankkuri
Viltsun kuva omistajan kotialbumi

 

 

 

 

--