Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Ohjeita lemmikin kadottaneelle ja näköhavainnon tekijälle

Jos näet vieraan karkurin, joka ei anna kiinni, jätä sille ruokaa mikäli mahdollista ja etsi sen katoamisilmoitus netistä. Jos löydät ilmoituksen, soita kadottajalle! Ellei hän vastaa, laita tekstarilla tieto havaintopaikasta ja mihin suuntaan yksinliikkunut lähti, jos se poistui paikalta.

Laita nettiin havaintoilmoitus vain siinä tapauksesa, ettei näkemäsi karkurn katoamisilmoitusta löytynyt. Jos laitat ilmoitukseen puhelinnumerosi, älä kerro tarkkaa havaintopaikkaa, kerro se vasta kun sinulle soitetaan mikäli soittaja on omistaja. Ellei laita puhelinnumeroa ilmoitukseen, laita tarkka paikka missä eläimen näit ja minne se lähti.

ÄLÄ ILMOITA OMAN LEMMIKKISI HAVAINTOPAIKKOJA NETISSÄ.

Ikävä kyllä näilläkin sivuilla on kissailmoituksia ilman valokuvaa. On vaikea tietää onko nähty kissa sen kuvattoman ilmoituksen kissa.

Kun koirasi kissasi tai muu lemmikkisi karkaa,  ja olet itse etsimässä, pyydä kaveria tekemään katoamisilmoitus,  Se kannattaa tehdä mahdollisimmat pian, jotta saat tietää karkurin liikkeistä.  Kuvailmoitus on paras! Myös katoamiskunnan löytöeläintarhaan ilmoitetaan, ja FB:ssä on kadonneiden sivustoja.

 Moottoritiehavainnosta ilmoitetaan 112  ina välittömästi 112.  Mitä nopeammin ilmoittaa, sitä varmemmin saa poliisipartion paikalle estmään onnettomuutta, esim. peräänajoja ym. kun useimmat autot väistelevät koiraa ja sitä isompia eläimiä. Toki eläinrakas ihminen väistää kaikkia eläimiä.

Jos näet vieraan karkurin, etsi sen katoamisilmoitus netistä, ja ilmoita suoraan kadottajalle! Laita nettiin havaintoilmoitus vain siinä tapauksesa, ettei näkemäsi vapaanalikkujan katoamisilmoitusta löydy. Ikävä kyllä näilläkin sivuilla on kissailmoituksia ilman valokuvaa.

ÄLÄ ILMOITA OMAN LEMMIKKISI HAVAINTOPAIKKOJA NETISSÄ. ETSI NIISTÄ ITSE.