Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI - Kadonneitten lemmikkien asialla vuodesta 2003.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu
Kadonnut Koira
Kuopio (Pohjois-Savo)
11.01.2022

RIISTAVESI. Kolme nuorta pohjanpystykorvaa kadonnut jäljettömiin.

Omistaja:
"Rakas koiramme Viti livahti kotiovesta 12.12 aamupäivällä ja pinkaisi rannasta rusakon perään. Koiran perään lähdettiin heti koko perheen voimin. Seurasimme Vitin jälkiä läheiselle tielle, josta viimeinen varma havainto. Myöhemmin paikalla käyneet etsijäkoirat vahvistivat myös karkaamissuunnan.

Huhtikuussa 2019 katosi Kajo, joka illalla tarhassa hakiessa pääsi karkaamaan ja juoksi lähes samaan kohtaan kuin Viti, haukkumaan toisille koirille. Sillä aikaa, kun tarhasta hakija juoksi sisälle ja vaihtoi hangessa kahlaamiseen sopivat kengät oli haukku loppunut ja koira kadonnut. Tuolloin hangen pinta oli kova ja jälkien seuraaminen ei onnistunut. Seuraavana aamuna tontin kulmalta kuitenkin löytyi ilveksen jälkiä.

Lokakuussa 2018 katosi toiselle puolelle taloamme Naava sieniretken yhteydessä. Tällöin etsijäkoira merkkasi, että koira olisi mahdollisesti mennyt veteen.

Kaikki kolme koiraa ovat olleet iältään 6-8kk pohjanpystykorva narttuja. Yhdestäkään koirasta ei ole runsaista etsinnöistä huolimatta löytynyt mitään havaintoja, ei verta, karvoja tai yhtään mitään. Olemme todella epätoivoisia ja ihmeissämme miten koiramme voivat kadota näin, jälkiä jättämättä. Vitille tämä oli ensimmäinen karkureissu.

Koirat todennäköisesti varastettu, Kuopio Riistavesi
Epätietoisuus koirien kohtalosta painaa koko perheen mieltä ja pieninkin tieto koirien kohtalosta otetaan kiitollisena vastaan.

Koirien löytämiseen tai tapauksen selviämiseen johtavista tiedoista 3000€ palkkio. Yhteydenotot P.044 723 7505. Päätän itse palkkion maksamisesta tai maksamatta jättämisestä oman harkintani perusteella.

12.12.21 kadonnut / varastettu narttu
https://www.karkurit.fi/i/poh…

Kaikki tiedot koirista numeroon
044 7237505

id: 73061