Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI - Kadonneitten lemmikkien asialla vuodesta 2003.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu
Kotiutunut Koira
Tuusula (Uusimaa)
10.01.2021

Otettu talteen kiltti koira Nuppulinnantieltä. Koira on minulla yön yli. Aamulla suuntaamme Onnentassuun, Riihimäelle, josta koira on haettu kotiin.

VAROITUS
Riihimäen löytöeläintarhalla on sienitautia ollut syksystä saakka. Varoittavat nyt tammikuussa. Hoitavat näiden alueitten löytöeläimiä; Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi. TÄMÄ VAROITUS on netissä, mutta ilmeisesti ei näy kaikille, joten tässä tekstinä:
"Tiedotus! Kuluneen syksyn aikana löytöeläintalossamme on ollut paljon apua tarvitsevia kissoja - aikuisia ja monia aivan pieniä pentuja. Apua tarvinneen kissan mukana meille on valitettavasti kulkeutunut myös sieni-infektio. Tästä johtuen olemme varotoimena ottaneet Onnentassun eläinhotellin tilat väliaikaisesti saapuvien löytöeläinten käyttöön varmistaaksemme löytöeläinten terveyden ja ehkäistäksemme sienen leviämistä. Keskitämme nyt kaikki voimamme sieni-infektion nitistämiseen ja saapuvien löytöeläinten turvalliseen vastaanottamiseen. Lemmikkihotellimme tulee tästä johtuen olemaan suljettuna lähikuukausien ajan, alustavasti 31.3.2021 saakka. "

id: 69492