Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI - Kadonneitten lemmikkien asialla vuodesta 2003.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Bondyn arvoitus selvisi katoamislapun ansiosta

Suomen ensimmäisen etsijäkoirayhdistyksen, vv. 2002 - 2008 toimineen Koiraetsijät ry.:n aktiivit etsivät kesällä 2003 kadonnutta Bondy-collieta useita kuukausia kunnes selvisi, että Bondy oli varastettu jo karkureissun ensimmäisenä päivänä.

Christina Kittelä ja rakkaat perheenjäsenet Lelu, Leija ja Fatima

Suomen ensimmäisen etsijäkoirayhdistyksen Koiraetsijät ry:n aktiivit jakoivat Bondyn katoamisilmoituksia Helsinkiin
satamäärin. Myös ratkaiseva katoamisilmoitus, jonka ansiosta Bondyn löytänyt mieshenkilö otti uroksen isäntään yhteyttä, oli Koiraetsijät ry:n jakama.

Jo ennen Bondyn katoamista oli Koiraetsijät ry.:llä ollut useita koiranetsintätapauksia. Yhdistyksen silloinen puheenjohtaja Christina Kittelä etsi kissan kasvattamalla Fatima-sheltillään myös kissoja.

Koiraetsijät ry. perustettiin huhtikuussa 2002 Christina Kittelän shetlanninlammaskoiran Lelun lähes kahdeksan kuukautta kestäneen karkureissun jälkeen.

Christina koki Lelun kateissa oloaikana kaikki ne tunteet, jotka ovat tuttuja jokaiselle pitkään karkuteillä ollutta lemmikkiään etsivälle.
- Olin samassa tilanteessa lähes kahdeksan kuukautta ja joillakin hetkillä koin jääneeni ihan yksin. Omat kokemukset motivoivat auttamaan ihmisiä, kertoo Christina ja jatkaa:
- Kadonnutta lemmikkiään etsivää pitää motivoida. Toimintaohjeet ja usko siihen, että kadonnut löytyy kantavat häntä jaksamaan.

Koiraetsijät ry. 2002 - 2008