Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Kissat hyppivät taivaaseen

Taas oli kissa tippunut parvekkeelta. Tällä kertaa seitsemännestä kerroksesta!  

Kissaressukkaa ei tarvinnut edes etsiä, koska sen jalat olivat poikki.  Onnettomuus, jonka olisi voinut välttää, tapahtui Helsingissä tänään, helluntaina 15. toukokuuta.

Kissataloudessa ei saa pitää ikkunoita auki ilman, että ikkunassa on joko turvaverkko tai aivan pieni rako, jota ei kissa saa isommaksi!  Parvekkeella on oltava lasi, jota kissa ei pääse raottamaan reunasta auki.  
Koiriakin on, uskokaa tai älkään hypännyt parvekkeelta. Ja nimenomaan Helsingissä!  Yksikin näytti selvinneen pudotuksesta, mutta parin päivän päästä ilmeni että sisäiset vammat olivat vaikeat. Koira piti lopettaa, ja niin pitää moni asfaltille hypännyt kissakin.

Ei niin hajamielinen saa olla, että tuuletetaan muistamatta että huushollissa on kissa. Eikä voi luottaa siihen, ettei kissa hyppää, vaikka ollaan korkealla. Ja vaikka oltaisiin matalallakin.

Entä miten kävi tuolle alussa mainitulle kissalle, joka hyppäsi seitsemännestä? Tuskainn kissa pääsi lääkäriin. Se ei pystynyt edes lohduttamaan itseään kehräämällä, koska sen äänihuulet olivat halvaantuneet. Ainoa hyvä puoli tässä onnettomuudessa on, ettei kissalla ole enää tuskia. 

Kissan elämän vaaratilanteita