Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Omistaja joutui "varastamaan" oman kissansa

Kanta-Hämeessä asuva naishenkilö ilmoittelii kadonnutta kissaansa karkurit.fi -sivuilla.  Yhtäkään havaintosoittoa hän ei ikävä kyllä saanut.  Omistaja bongasi lopulta kissansa monen kilometrin päässä kotoa. Kissa oli löytänyt iäkkään miehen luota uuden kodin.

Kun ilmoittaa netissä ja laputtaa katoamisympäristön, eikä saa havaintoja, on ilmoittelualuetta syytä laajentaa, ja viedä ilmoituksia myös kauppoihin.  Lehti-ilmoituksestakaan ei ole muuta haittaa kuin, että se maksaa.  Rakas lemmikki on hinnan väärti.  Etenkin nettiä käyttämättömät iäkkäät ihmiset lukevat lehtensä tarkkaan. Kuvailmoitus on paras niin lehdessä kuin netissäkin.

Minni oli harhaillut liian kauas

Perinteinen maatiaiskissakin kelpaa

Riihimäkeläisrouvan kissa ehti olla kateissa yli vuoden, kun eräänä päivänä  kissan omistaja soitti karkureitten neuvontaan ja kertoi nähneensä oman kissansa ”väärällä” puolella kaupunkia.
- Kun yllättäen näin Minnin, lähdin seuraamaan sitä. Se meni yhden omakotitalon pihalle.  Talon pihalla oli iäkäs mies, joka kutsui kissaani ja meni sen kanssa sisälle,  kertoi Minnin omistaja.
- Menin soittamaan ovikelloa ja sanoin miehelle, että kissa on minun. Kerroin sen olleen pitkään kateissa. Mies sanoi kissan ilmestyneen hänen pihalleen ja sitten se oli alkanut käydä sisälläkin.  Hän oli luullut, että se oli hyljätty.
- Mies ei laittanut vastaan, kun sanoin hakevani kissan kotiin. Hain kotoa kantokopan, mutta mies halunnutkaan antaa kissaani pois.
 
Ikävä tilanne. Kissoja hyljätään tuhatmäärin, ja sitten joku menee ja omii pihalleen eksyneen kissan!  Minnin omistaja meni poliisiasemalle pyytämään apua kissansa takaisin saamiseksi, mutta poliisi ei halunnut sekaantua asiaan.

 Omistaja kantoi kotiin

Minnin omistaja soitti talvella uudelleen karkureihin. Hän oli harmissaan siitä, ettei ollut sattunut enää näkemään Minniä ja suunnitteli vievänsä kissaloukun sen omineen miehen talon lähelle yöksi.  Kissan loukuttaminen talvipakkasella ei ollut hyvä idea. Kissa jäätyisi loukkuun koska loukulle oli omistajan kotoa pitkä matka, eikä omistajalla ollut autoa. Omistaja lupasi olla loukuttamatta.

Hän kävi silloin tällöin katselemassa näkyykö Minniä. Keväällä omistaja soitti iloisena ja kertoi, että kissa oli vihdoinkin kotona. Hän oli nähnyt sen, ottanut syliinsä ja kantanut kotiin.  Kissa oli sittenkin tunnistanut omistajansa, koska ei ollut rimpuillut kertaakaan kotimatkalla.
-  En aio kertoa kissani omineelle miehell, että otin kissani takaisin. Ei hänkään ilmoittanut löytöeläintarhaan, että vieras kissa ilmestyi hänen pihalleen. 

Aikaa on kulunut jo muutama vuosi. Ehkä mies on ottanut kaipuuseensa uuden kissan. Minni oli ollut alun perin sisäkissa. Siksi sillä ei ollut siruakaan. Kissan kotiuduttua omistaja lupasi viedä sen eläinlääkäriin rokotettavaksi ja sirutettavaksi. Mikäli se vielä pääsisi vahingossa karkuun, hän pystyisi ainakin todistamaan, että kissa on hänen.

MA

Muita karkuritarinoita