Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Ostitko hyväuskoisuuttasi lemmikin, joka ei ollutkaan myyjän oma?

Australianterrieripentu varastettiu Oulunsalossa

Viime vuonna jäi löytymättä yli 100 karkuteille lähtenyttä koiraa. Niistäkin jotkut ovat todennäköisesti  "uusilla omistajilla."  Yksi uusimmista  varkaustapauksista on kavallus: omistaja jätti koiransa huijariparille, joka katosi.

Kissatkin kelpaavat varkaille. Nuori nätti poikakissa Kyösti livahti ulko-ovesta aamulla 15.9.2014 (paritalo Helsingin Mellunmäessä), kun omistaja oli lähdöss töihin. Kissa ei ollut vapaasti ulkoileva, eli piha oli varmaan sen mielestä jännittävä
- Haimme kissaa kaikkialta, huusimme, kyselimme, loukutimme, yritimme herkuilla ja istuimme öisin väijyssä, kertoo omistaja.
- Parin päivän päästä minulle soitti prepaid-liittymästä (selvitin) suomea murtaen puhuva nainen Oli ottanut kissan
portailta, kun luuli kulkukissaksi (!!) -Oli sitten kuulemma nähnyt laput, joissa kissaa haettiin ja heitti ulos kodistaan omien sanojensa mukaan. Ei vain kertonut, missä heitti. Eikä kissaa koskaan löytynyt.
- Laajensimme etsintäaluetta. Kiersimme teiden reunukset Mellunmäestä Malmille ja Vesalaan, Kontulaan, Vuosaareen ja Itäkeskukseen.Turhaan.

Jokunen kuukausi sitten päätyi Pohjanmaan lekeuksilla juoksennellut saksanpaimenkora löytöeläintarhaan. Kun mikrosirutiedot selvitettiin ilmeni, että koira oli kadonnut pari vuotta aikaisemmin Uudellamaalla. Omistaja oli luullut sen menehtyneen karkumatkalla. Hän puhkesi itkuun saatuaan tietää, että rakas perheenjäsen oli elossa ja noudettavissa kotiin.

Kesäkuussa 2017 varastettiin hoitoon jätetty rottispentu. Epärehellinen hoitaja ei palauttanut pentua. Omistaja laittoi varkausilmoituksen Karkurit.fi -sivuille ja sai melko pian vinkin koiran olinpaikasta ja pennun lopulta kotiin.

Kun helsinkiläinen pariskunta päätti luopua kahdesta pienestä rotukoirastaan, koirille löytyi Tori.fi:n kautta uusi koti. Ne annettiin ilmaiseksi sillä ehdolla, että uusi koti oli pysyvä. Eipä ollutkaan. Toinen pikkukoira päätyi Kurikassa sijaitsevaan löytöeläintarha Käpälämäkeen.  Milrosirun avulla jäljitetetyt koiristaan vapaaehtoisesti luopuneet omistajat olivat ihmeissään kuultuaan, että karkuria oli jo tarhalta kysellyt nainen, jolle koira oli myyty uudesta, "pysyvästä" kodista.

Alkuvuodesta 2017 Helsingin linja-autoasemalla kantokoppineen varastettu kissa oli viety Viikkiin pari viikkoa varkauden jälkeen. Omistaja ei tiedä varkaan henkilöllisyyttä, koska ilmeisesti kissa oli toimitettu Viikkiin löytökissana.

Muuan helsinkiläisrouva päästi kerrostaloalueella maatiaiskissansa ulos säälistä. Viikonlopuksi oli suunniteltu kesämökillä käyntiä. Kissa katosi. Rouva lupasi löytöpalkkion kissan löytymiseen johtavasta vinkistä. Maallemeno peruttiin ja kissaa etsittiin kaiket illat ja viikoloput. Joka vinkistä otettiin vaari. Kissa saatiin kotiin kolmen kuukauden kuluttua. Se oli Espoossa perheessä, jota rouva arveli latvialaiseksi.  Perheen emäntä oli soittanut helsinkiläisrouvalle, "Tule hakemaan kissa kotiin." Omistaja haki kissan kotiin, maksoi löytöpalkkion ja kuuli, että kissa oli alkanut tehdä tarpeitaan vähän sinne ja tänne.

Vili joutui velkojien pelinappulaksi

Varastettuja