Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
KARKURIT.FI
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Vuoden 2018 Karkurit.fi – sivuston kadonneet ja löytyneet

Suomen Löytöeläinapu ry:n Karkurit.fi – sivustolla vuonna 2018 kadonneeksi ilmoitetuista 2184 koirasta löydettiin 1985. Kissoja vuonna 2018 ilmoitettiin kadonneeksi 2283. Niistä noin neljäsosaa, eli 555 kissaa kaivattiin vielä vuoden 2019 tammikuun puolivälissä yhä kotiin.

Tammikuu 2019 puolivälissä viime vuoden koirkarkureista oli edelleen löytämättä 134 koiraa, eli 6,14 prosenttia kaikista kadonneista.
Karkuteille lähteneitä koiria ja kissoja varastetaan ilman, että omistaja osaa edes epäillä varkautta.Joka vuosi omistajat ilmoittavat myös koiriaan varastetun. Viime vuonna varastetuista yhä 14 on kateissa. Ne on eittämättä myyty sellaisille, jotka eivät välitä mistä koira on hankittu, kunhan hinta on edullinen

Varastetun koiran / kissan omistajan ei tarvitse välttää eläinlääkärikäyntejä, koska eläinpotilaan mikrosiru kirjataan ainoastaan eläinlääkäriaseman omaan tiedostoon. Syynä on ajanpuute ja se, että eäinlääkäriasemilla luotetaan asiakkaisiin, eikä vastaanottoapulaisilla ole aikaa selvittää, onko uusi potilas laillisesti hankittu vai löytyykö siitä varkausilmoitus kenties Karkurit.fi :stä, jossa varastettuja kissoja on muutamia ja koiria yli 50 .

Katoamisilmoituksen tehneille lähtee Karkurit.fi:stä automaattisella sähköpostilla linkki etsintäohjeeseen. Ohjeita saa myös puhelimitse.

Mitä tehokkaammin karkuria etsitään heti alkuvaiheessa, sitä varmemmin se löytyy. Etsintäohjeita noudattamalla löytyminen helpottuu huomattavasti. Jos luottaa siihen että katoamisilmoitukset netissä riittävät, ei lopputulos oli yhtä hyvä kuin silloin, kun etsimiseen panostetaan myös fyysisesti ja myös ns. laputetaan, eli jaetaan kuvallisia katoamisilmiotuksia.

Mikrosru varmistaa omistajuuden